Info

Jos et löydä etsimääsi infoa niin ota yhteyttä sähköpostitse info(at)loudnlive.fi

Kaarlen kenttä

Wasa open Air järjestetään Kaarlen kentällä, osoitteessa Ruutikellarintie 1, Vaasa. Matkaa Vaasan keskustasta ja rautatieasemalta on noin 2 km.

Kulkuyhteydet, saapuminen, pysäköinti

Wasa Open Airiin on helppo saapua kävellen kevyeenliikenteen väyliä pitkin. Omalla autolla saapuville on järjestetty pysäköintitilaa Rantamaantien varrelta, raviradan kohdalta. Pysäköintitilaa on kuitenkin rajatusti, joten suosittelemme harkitsemaan auton jättämistä keskustaan ja saapumaan paikan päälle kävellen tai festivaalibussilla.

Festivaalibussi liikennöi Hallintotalon (Vaasanpuistikko 10) ja Kaarlen kentän välillä non-stoppina tapahtumapäivänä klo 15:30-01:30. Kyydin hinta on 3€/suunta. Bussilippuja voi ostaa kuljettajalta ainoastaan käteisellä rahalla.

Stadionin portit sijaitseva seuraavasti: VIP alue: Pääsy Rantamaantien puolelta Kenttä ja A-katsomo: Pääsy Rantamaantien puolelta E-katsomo: Pääsy Ruutikellarintien puolelta

Liput ja passit

Pääsylipuilla pääsee alueelle ainoastaan kerran. Vip- ja Guest-liput vaihdetaan portilla passiin ja rannekkeeseen, joka mahdollistaa VIP- ja Guest-vieraiden tilapäisen poistumisen alueelta. Lippuja on mahdollisuus ostaa myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Portilta lippua tavoitellessasi voit maksaa käteisellä tai yleisimmillä maksukortteilla. Porttilippujen hinnat ilmoitamme myöhemmin. Kulttuuriseteleillä ei voi portilla ostoksia maksaa.
Suosittelemme varaamaan käteistä rahaa mukaan, niin ostokset sujuvat huomattavasti nopeammin kaikilta.
Kaikki liput tarkistetaan portilla elektronisesti. Rikkoutuneita tai kadonneita lippuja ei korvata.

Ikärajat

Tapahtumassa ei ole ikärajaa, kuitenkin alle 15-vuotiaat ovat tervetulleita vain vanhempiensa seurassa. Wasa Open Airin anniskelualueet ovat luonnollisestikin ainoastaan yli 18 vuotiaille.

Anniskelualueet

Kaikki anniskelualueet ovat luonnollisestikin K-18. Anniskelualueilla on suuri määrä myyntipisteitä, joten kovin pitkään ei ostoksia tarvitse jonotella. Ravintoloissa käy maksukortit sekä käteinen. Tässäkin kohtaa suosittelemme varaamaan sopivasti käteistä ostoksia varten, jolloin palvelu nopeutuu entisestään ja kaikilla on taas mukavampaa. Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kiellettyä.

Kielletyt esineet

- alkoholi ja muut päihteet
- räjähteet, ilotulitteet, ammukset
- terä- ja ampuma-aseet
- sateenvarjot
- lasipullot sekä muovipullot
- videokamerat ja äänityslaitteet
- kamerajalustat
- kotieläimet
- torvet ja muut häiritsevää ääntä pitävät esineet
- SELFIETIKUT ( Kyllä, luit oikein )

Kuvaaminen ja taltiointi

Kuvaamisen ja muun taltioinnin suhteen noudatamme tekijänoikeuslakia ja –säädöksiä. Omiin kokoelmiin kuvaaminen on erittäin sallittua ja suotavaa. Videokuvan ja äänen tallentaminen ON KIELLETTYÄ. Videokameroiden tuominen alueelle on kiellettyä. Alueelle saa tuoda järjestelmäkameroita.

KAMERAJALUSTOJEN TUOMINEN ALUEELLE KIELLETTYÄ!

Infopiste ja löytötavarat

Tapahtuman infopiste löytyy sisääntulon läheisyydestä. Infopiste toimii myös löytötavarapisteenä.

Löytötavaroita voi tiedustella tapahtuma aikana infopisteestä sekä sunnuntaina tapahtuma-alueelta. Tapahtuman jälkeisenä maanantaina toimitamme löytötavarat Suomen Löytötavarapisteeseen.

Tavarasäilytys

Sisääntuloportin läheisyydestä löytyy tavarasäilytyspiste. Huomioithan listan kohdassa ”kielletyt esineet”, joita laukustasi ei saa löytyä, kun olet siirtymässä portista tapahtuma-alueelle.

Ensiapu

Koko tapahtuman ajan paikalla päivystää ensiapuryhmä.