Mobirise

INFO

Elisa Stadion
Wasa open Air järjestetään Elisa Stadionilla, osoitteessa Rantamaantie 6, Vaasa.   Matkaa Vaasan keskustasta ja rautatieasemalta on noin 2 km. 

Kulkuyhteydet, saapuminen, pysäköinti
Wasa Open Airiin on helppo saapua kävellen kevyenliikenteen väyliä pitkin. Omalla autolla saapuville on järjestetty pysäköintitilaa Rantamaantien varrelta, raviradan kohdalta.
Pysäköintitilaa on kuitenkin rajatusti, joten suosittelemme harkitsemaan auton jättämistä keskustaan ja saapumaan paikan päälle kävellen.

Liput ja passit
Pääsylipuilla pääsee alueelle ainoastaan kerran. Vip- ja Priorityliput vaihdetaan portilla passiin ja rannekkeeseen, joka mahdollistaa VIP- ja Priority-vieraiden tilapäisen poistumisen alueelta.

Lippuja on mahdollisuus ostaa myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Portilta lippua tavoitellessasi voit maksaa käteisellä tai yleisimmillä maksukortteilla. Porttilippujen hinnat ilmoitamme myöhemmin. Kulttuuriseteleillä ei voi portilla ostoksia maksaa.

Suosittelemme varaamaan käteistä rahaa mukaan, niin ostokset sujuvat huomattavasti nopeammin kaikilta.  
Kaikki liput tarkistetaan portilla elektronisesti, 
Rikkoutuneita tai kadonneita lippuja ei korvata.

Ikärajat 
Tapahtumasta löytyy ikärajaton katsomo, mutta pääosin tapahtuma on K18.  Wasa Open Airin anniskelualueet ovat luonnollisestikin ainoastaan yli 18 vuotiaille.

Anniskelualueet 
Kaikki anniskelualueet ovat luonnollisestikin K-18. Anniskelualueilla on suuri määrä myyntipisteitä, joten kovin pitkään ei ostoksia tarvitse jonotella. Ravintoloissa käy maksukortit sekä käteinen. Tässäkin kohtaa suosittelemme varaamaan sopivasti käteistä ostoksia varten, jolloin palvelu nopeutuu entisestään ja kaikilla on taas mukavampaa.
Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kiellettyä.

Kuvaaminen ja taltiointi
Kuvaamisen ja muun taltioinnin suhteen noudatamme tekijänoikeuslakia ja –säädöksiä.
Omiin kokoelmiin kuvaaminen on erittäin sallittua ja suotavaa. Videokuvan ja äänen tallentaminen ON KIELLETTYÄ. Videokameroiden tuominen alueelle on kiellettyä. Alueelle saa tuoda järjestelmäkameroita joissa maksimissaan 55mm objektiivi, suurempien kanssa tarvitset kuvausluvan, joita myönnämme akkreditoinnin kautta työtehtäviin tuleville median henkilöille. 
KAMERAJALUSTOJEN TUOMINEN ALUEELLE ON KIELLETTYÄ!

Ensiapu
Koko tapahtuman ajan paikalla päivystää ensiapuryhmä.

Tavarasäilytys
Sisääntuloportin läheisyydestä löytyy tavarasäilytyspiste. Huomioithan listan kohdassa ”kielletyt esineet”, joita laukustasi ei saa löytyä, kun olet siirtymässä portista tapahtuma-alueelle. Tavarasäilytyksen kapasiteetti on rajallinen.

Infopiste ja löytötavarat
Tapahtuman infopiste löytyy sisääntulon läheisyydestä. Infopiste toimii myös löytötavarapisteenä.
Löytötavaroita voi tiedustella tapahtuma aikana infopisteestä sekä sunnuntaina tapahtuma-alueelta. Tapahtuman jälkeisenä maanantaina toimitamme löytötavarat Suomen Löytötavarapisteeseen www.htp-palvelut.com/loytotavarapiste

Lemmikkieläimet
Tapahtumaan ei saa tuoda mitään eläimiä. Poikkeuksena töitään tekevät, koulutetut palvelukoirat.

Kielletyt ja sallitut esineet
Toivomme kaikkien lukevan alla olevan listan kielletyistä ja sallituista esineistä ajatuksen kanssa

KIELLETYT ESINEET
• alkoholi ja muut päihteet
• räjähteet, ilotulitteet, ammukset
• terä- ja ampuma-aseet
• sateenvarjot
• lasipullot sekä AVATUT muovipullot  
• videokamerat ja äänityslaitteet
• kamerajalustat
• eläimet ( pois lukien palveluskoirat )
• torvet ja muut häiritsevää ääntä pitävät esineet
• selfiekepit
• lastenvaunut ja -rattaat
• juomapullot (alueella vesipiste, johon olemme järjestäneet mukeja)

SALLITUT ESINEET
>
• valokuvakamerat ( myös järjestelmäkamerat )
• laukut ( jos eivät sisällä kiellettyjä esineitä )

Luettuasi listat tarkkaan, ymmärrät varmasti, että pääsy alueelle ei onnistu, mikäli sinulla on kiellettyjä esineitä mukanasi. Vierailtuasi tavarasäilytyksessä ja jätettyäsi ylimääräiset esineet sinne, olet jälleen tervetullut portille.  Täysin laittomat esineet tullaan takavarikoimaan porttitarkastuksen yhteydessä. 

Kuulon suojaaminen
Muistutamme jälleen, että on erittäin suositeltavaa käyttää korvatulppia tai kuulosuojaimia musiikkitapahtumassa.
Perheen pienimpien kohdalla suosittelemme lasten kuulosuojaimia. Mikäli kuulonhuolto ei ole tullut mieleen matkaan lähtiessäsi, infopisteestä voit ostaa tulppia ja kuulosuojaimia.

Liikuntarajoitteisuus ja avustajat
Tapahtuma-alue on kokonaisuudessaan liikuntarajoitteisille esteetön.  Liikuntarajoitteisten käymälät sijaitsevat infopisteen vieressä. Tarvittaessa info-pisteen henkilökunta avustaa kaikissa ongelmatilanteissa. 
Mikäli vieraamme tarvitsee liikuntarajoitteisuuden vuoksi henkilökohtaista avustajaa, pääsee avustaja ilmaiseksi sisään.
Pyydämme näissä tapauksissa ilmoittautumaan saapuessanne sisääntuloportin yhteydessä olevaan PORTTI-INFOON


OSTA LIPUT

Mobirise