Info

Såvida ni inte finner svar på era frågor skicka e-post till info(at)loudnlive.fi

Karlsplan

Wasa open Air anordnas på Karlsplan, adress Krutkällarvägen 1, Vasa. Avståndet från Vasa centrum och järnvägsstationen är ca 2 km.

Transportförbindelser, ankomst, parkering

Wasa Open Air området är det lätt att nå fram till via att gå. De som kommer med bil till festivalen finns det parkeringsplatser på Strandvägen, vid travet. Det finns dock begränsat med parkeringsplatser, därför rekommenderar vi att lämna bilen i centrum och komma till området gående eller med festivalbussen.

Festivalbussen åker mellan Styrelsegården (Vasaesplanaden 10) och Karls plan non-stop under festivaldagen kl. 15:30-01:30. Skjutsen kostar 3€/riktning. Bussbiljetten kan endast köpas kontant av busschauffören.

Stadions portars positioner är följande: VIP området: Ingång via Strandvägen Plan och A- läktare: Ingång via Strandvägen E-läktare: Ingång via Krutkällarvägen

Biljetter och pass

Inträdesbiljetten berättigar till inträde endast en gång. Vip- och Gäst-biljetter utbytes vid porten till pass och armband, som möjliggör för VIP- och Gäst-besökare att tillfälligt avlägsna sig från området. Det finns möjlighet att köpa biljett även vid porten, såvida evenemanget inte är slutsålt.Vid köp av biljett vid porten kan du betala kontant eller med de vanligaste kreditkorten. Om priserna för biljetterna vid porten meddelar vi senare. Det är inte möjligt att betala med kultursedlar vid porten
Vi rekommenderar att ni reserverar kontanter, så att inköpen löper märkbart smidigare och snabbare för alla.
Alla biljetter granskas elektroniskt vid porten. Skadade eller borttappade biljetter ersätts ej.

Åldergränser

Evenemanget har ingen åldersgräns. Likväl är de under 15 år välkomna endast i sällskap med föräldrar. Wasa Open Airs utskänkningsområden är naturligtvis enbart avsedda för 18-åriga och äldre.

Utskänkningsområden

Alla utskänkningsområden är naturligtvis avsedda enligt T-18. På utskänkningsområdena finns en stor mängd försäljningspunkter,så ni behöver inte köa länge för inköp. Vid restaurangerna kan ni betala med kort eller kontant. Även i detta fall rekommenderar vi att reservera lämpligt med kontanter för inköp, varvid servicen går snabbare och det blir angenämare för alla. Det är förbjudet att ta med egna alkoholdrycker till evenemanget.

Fotografering och dokumentering

Gällande fotografering och annan dokumentering följer vi upphovsrättslagar och förordningar. Fotografering för egna samlingar är mer än gärna tillåtet och rekommenderat. Upptagning av ljud samt videofilmning är STRÄNGT FÖRBJUDET. Egna videokameror får ej tas in på området. Systemkameror får medtagas till området.

KAMERASTATIV FÅR INTE TAS IN PÅ OMRÅDET !

Infopunkter och hittegods

Evenemangets infopunkt finns intill ingången. Infopunkten fungerar även som hittegodsställe. Du kan höra dig för om hittegods vid infopunkten under evenemangets gång och på söndag vid evenemangsområdet.

Påföljande måndag efter evenemanget förs hittegodset till Suomen Löytötavarapiste www.htp-palvelut.com/loytotavarapiste

Förvaring

Invid ingångsporten finns en förvaringspunkt . Observera på listan under rubriken “Förbjudna föremål”, vad som inte får finnas i din väska då du förflyttar dig från porten till evenemangsområdet.

Förstahjälp

Under hela evenemanget finns dejourerande förstahjälpgrupp på plats.